Loading...  Loading... Please Wait...
Ad ID: 12184443242988 Visitors:  0
I'm Interested
Share
Similar Ads Having
Sponsored

Samsung Smartphone Lineup 2015 - Udaipur

Samsung Smartphone Lineup 2015 - Udaipur
Rs.0
Condition: New
Location: Fateh Nagar, Udaipur View Map
Posted By: cubottrad
Phone: N/A
Posted On: 15-January-2015 12:19 PM
Details: http://upillar.net/ blog
Brand Name: Nokia, Apple
Ad Type: Offer
Seller Type: Individual
Specification: N/A

Location

Description

Het is krakentijd voor Samsung Electronics Co. De telefoonmaker is op de haak te vervullen beloften zei het zal blazen het merk als het lijkt om te herstellen van een jaar waarin zij verloren van de wurggreep op de Android markt temidden van de concurrentie van de Chinese nieuwkomers met smartphones die zowel functie-verpakt en low-cost.

Samsungâ turnaround plannen omvatten invoering van apparaten met gebogen displays, metalen frames en andere onderscheidende kenmerken die het hoopt zal restsore gezonde smartphone omzetgroei in 2015. De Zuid-Koreaanse bedrijf ook is snijden smartphone aanbod met 30 procent, het wegwerken van minder populaire apparaten en zet de focus op bestsellers in een poging om merk verwarring.

Vanaf vorig jaar biedt het bedrijf ruim drie dozijn smartphone modellen, veel lager perplexingly vergelijkbare namen zoals de Galaxy opmerking 4 en de Galaxy Opmerking rand. "In het verleden wanneer dingen bij halsbrekende snelheid groeiden, Samsung gebruikt hun productie dapperheid maken allerlei soorten gespecialiseerde modellen voor elke vervoerder die was bereid om ze te kopen in volume," zei IDC analist Ken Dulaney. "Wanneer alle apparaten begon te lijken en kosten rose, ze natuurlijk begon te kijken naar model vermindering."

Apparaten die kunnen worden teruggebracht van Samsungâ portefeuille zijn minder bekende spinoffs van haar vlaggenschip smartphones, zoals de afgekapte Galaxy S mini smartphone, de ruige en waterdichte Galaxy S actieve smartphone en de camera-gericht Galaxy S Zoom, volgens IHS senior analist Wayne Lam.

Samsung heeft niet bevestigd welke apparaten zal worden gesneden, maar de fabrikant potentiële 2015 product line-up al ziet er veel anders. Het heeft verschillende nieuwe productlijnen, met inbegrip van de Galaxy A en Galaxy E. gevestigd Een Galaxy J lijn is ook rumored spoedig worden aangekondigd, naast de beproefde Galaxy S en Galaxy Opmerking lijnen. De aankomende Galaxy S6-smartphone moet worden op weg om debuut in maart.